Dina fördelar som Olaplex-salong

Gör som tusentals salonger runt om i Sverige och gå med i Olaplex-familjen, dina kunder kommer att tacka dig samtidigt som du ges utökade ekonomiska möjligheter att utveckla dig och din salong ännu mer.

Olaplex-molekylen
revolutionerar hårindustrin

Vår patenterade, aktiva Olaplex-ingrediens arbetar på molekylär nivå för att reparera de för håret så viktiga svavelbindningarna. Både efter kemiska behandlingar på salong och som en naturlig del i den dagliga hårvårdsrutinen hemma.

Dina kunders hår stärks inifrån och ut, med ökad elasticitet och styrka som följd. Dessutom upprätthåller Olaplex hårens komplexa integritet, vilket i sin tur minskar påfrestningarna från kontakt med kemiska ämnen, väder & vind, träning, dagligt slitage etc.

Olaplex för
professionella frisörer

I salongen kan du erbjuda dina kunder ännu större makeover utan den skadliga och destruktiva bieffekten när du lägger till Olaplex i alla dina kemiska behandlingar, såsom hårfärgning, ljusare och blekning, permanent, relaxer och keratinbehandlingar.

Olaplex skyddar håret från skadorna som orsakats av kemi och du kommer därför att bli ännu starkare i dina skapelser eftersom du inte längre kommer att begränsas av vad du kan åstadkomma och erbjuda dina kunder.

Olaplex-produkter
för hemmabruk

Olaplex hårvårdsserie är utvecklad för alla hårtyper och är allt som behövs för ett starkare och friskare hår. I samarbete med dina kunder kan du erbjuda ännu större behandlingar i salongen när de fortsätter den återställande behandlingen hemma – och tillsammans kan du uppnå drömhåret, som är friskt, starkt och glänsande.

Produkterna för hemmabruk (No.0 och No.3-8) består av den ingrediens som länkar tillbaka brutna svavelbindningarna i håret.

Olaplex Gold Member

Att använda Olaplex i varje kemisk behandling kommer resultera i att du har kunder med friskare hår. Olaplex kommer att skydda din kunds hår från de påfrestningar en kemisk behandling gör. Att välja att addera Olaplex tycker vi därför inte är en kunds val, utan att du som frisör ska bestämma det. Likväl att det är du som frisör som bestämmer vad du använder i form av färg eller annan kemisk produkt eller hur du blandar ditt recept.

Att vara Olaplex Gold Members står för att du som frisör har ett högt kvalitetstänk och att dina kunders hårs välbefinnande är av högsta prioritet. Det finns också såklart ett värde av detta i form av bättre inkomst. Lovar att din kund kommer tacka dig och det finns otaliga intyg  från salonger och frisörer runt om i landet på vad Olaplex har gjort för de Salonger och frisörer som valt att vara Olaplex Gold Members.

Om det är ditt motto att alltid leverera högklassigt resultat med minimala biverkningar som frisör
– välj att vara Olaplex Gold Member.
The Gold Standard!

Caroline Jäderblom

Se aktuella kursdatum för GOLD MEMBER utbildning här:
Baldacci Academy

För mer information kontakta din säljare.
Se alla kontaktuppgifter nedan.

Thomas Stolt

Veronika Olsson

Alexander Larsson

Camilla Mattsson

Stefan Methander

Marie Ajnefelt

Cristofer Abrahamsson

Lisa Samuelsson

Rickard Johansson

Oskar Gard

Malin Goldman

Emil Nilsson

Mikael Möller

Silla Soysüren