Dina fördelar som Olaplex-salong

Gör som tusentals salonger runt om i Sverige och gå med i Olaplex-familjen, dina kunder kommer att tacka dig samtidigt som du ges utökade ekonomiska möjligheter att utveckla dig och din salong ännu mer. Denna fördel blir extra tydlig om du väljer att bli Gold Member som innebär att du använder Olaplex i samtliga kemiska behandlingar.

Olaplex-molekylen
revolutionerar hårindustrin

Vår patenterade, aktiva Olaplex-ingrediens arbetar på molekylär nivå för att reparera de för håret så viktiga svavelbindningarna. Både efter kemiska behandlingar på salong och som en naturlig del i den dagliga hårvårdsrutinen hemma.

Dina kunders hår stärks inifrån och ut, med ökad elasticitet och styrka som följd. Dessutom upprätthåller Olaplex hårens komplexa integritet, vilket i sin tur minskar påfrestningarna från kontakt med kemiska ämnen, väder & vind, träning, dagligt slitage etc.

Olaplex för
professionella frisörer

I salongen kan du erbjuda dina kunder ännu större makeover utan den skadliga och destruktiva bieffekten när du lägger till Olaplex i alla dina kemiska behandlingar, såsom hårfärgning, ljusare och blekning, permanent, relaxer och keratinbehandlingar.

Olaplex skyddar håret från skadorna som orsakats av kemi och du kommer därför att bli ännu starkare i dina skapelser eftersom du inte längre kommer att begränsas av vad du kan åstadkomma och erbjuda dina kunder.

Olaplex-produkter
för hemmabruk

Olaplex hårvårdsserie är utvecklad för alla hårtyper och är allt som behövs för ett starkare och friskare hår. I samarbete med dina kunder kan du erbjuda ännu större behandlingar i salongen när de fortsätter den återställande behandlingen hemma – och tillsammans kan du uppnå drömhåret, som är friskt, starkt och glänsande.

Produkterna för hemmabruk (No.0 och No.3-9) består av den ingrediens som länkar tillbaka brutna svavelbindningarna i håret.

Att använda Olaplex i varje kemisk behandling kommer resultera i att du får kunder med markant friskare hår. Varför? Jo för att Olaplex kommer att skydda din kunds hår från de påfrestningar kemiska behandlingar tveklöst innebär. Vi har tusentals salonger runt om i landet som redan använder våra produkter i den dagliga verksamheten och återkopplingen är helt fantastisk! Det är inte för inte Olaplex är världens mest innovativa frisörmärke, innehar flest patent och figurerar på sociala medier i en omfattning som utan motstycke inom branschen.

academy.bywe.com tillhandahåller vi skräddarsydda online-utbildningar och tack vare våra mycket rutinerade säljare och tekniker håller vi hög klass rakt igenom. Både på salong och online!

Anmäl dig här för att bli Gold Member

Kontakta din Baldacci-säljare

Eller kontoret på 031-476 000 alt. [email protected]

thomas

Thomas Stolt

veronika

Veronika Olsson

alex

Alexander Larsson

camilla

Camilla Mattsson

stiffe

Stefan Methander

marie

Marie Ajnefelt

cristofer

Cristofer Abrahamsson

lisa

Lisa Samuelsson

rickard

Rickard Johansson

gard

Oskar Gard

malin

Malin Goldman

moller

Mikael Möller

silla

Silla Soysüren

”Om det är ditt motto som frisör, att alltid leverera högklassiga resultat med minimala biverkningar – välj då att bli Olaplex Gold Member”

Caroline Jäderblom
TEKNIKER