Olaplex Blow Dry Mist

VOLUMIZING

MULTIFUNKTIONELL VOLYMSPRAY SOM GER ALLA FRISYRER ETT LYFT.

Mjukt och glansigt hår med maxad volym

Volumizing Blow Dry Mist är en multifunktionell volymspray som ger alla frisyrer ett lyft. Den innehåller kraftfulla ingredienser som reparera, skyddar och stärker håret – samtidigt som den ger ett långvarigt resultat.

Oavsett vilken frisyr, ger den en viktlös volym samtidigt som den gör håret mjukt och glansigt. Innehåller patenterad OLAPLEX Bond Building teknologi som sammanlänkar och reparerar brutna svavelbindningar på en molekylär nivå, för ett starkare och hälsosammare hår. 

Användning:
Spraya en generös mängd på rent, fuktigt hår från rötterna ut mot topparna. Föna in produkten med håret bort från huvudet för mer volym.

För att fräscha upp håret andra dagen använd på torrt hår, med fokus på hårroten. Använd en rund borste för att lyfta upp hårrötterna när du fönar.

Hållbarhet

Vi är dedikerade i vår strävan att alltid se till att naturens och användarens bästa går hand i hand med produktion och distribution av våra produkter. Sänkt vattenförbrukning, skyddande av skogar och kontinuerlig reduktion av växthusgaser är några av våra fokusområden där vi årligen lyckas nå högt uppsatta mål.

Olaplex No. ikoner

Läs mer om Olaplex på vår blogg: